Leveren en monteren kanaalplaatvloer voor bouwen in eigen beheer

Building Supply heeft voor een particuliere klant in Bunschoten-Spakenburg alle werkzaamheden verzorgd bij het plaatsen van de begane grond- en verdiepingsvloer. Op 29 mei hebben wij hier de geïsoleerde kanaalplaatvloer voor de begane grond geleverd, uitgevoerd in 200mm kanaalplaat plus isolatie met RC waarde 3,5. Naast het tekenen, berekenen, produceren en leveren van de vloer heeft Building Supply ook de volledige montage verzorgd. Building Supply heeft de kraan geregeld, de montage verzorgd met eigen personeel en de naden afgestort.

Een aantal weken later, op 29 augustus was het tijd voor de eerste verdieping van de woning en het dak van de garage. Om 7:00 uur waren de mannen van onze legservice, de tranporteur en de kraan paraat om de vloer te gaan leggen. Zo’n 4 uur later lag de vloer voor de woning en het dak van de schuur erop en waren de naden afgestort.

Deze particulier ging de uitdaging aan om zijn woning te bouwen zonder aannemer. Heeft u ook bouwplannen? Building Supply levert volledige casco woningen voor woningen bouwen in eigen beheer, inclusief BIM enginering. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of offerteaanvraag.