Uw contactpersonen

Koert Meuleman - Verkoopadviseur

+31 (0) 38 30 32 142

Jacques Bruintjes - Verkoopadviseur

+31 (0) 38 30 32 142

Contactformulier

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met ons Privacy beleid.

  Wat zeggen onze klanten

  Goede en snelle communicatie, moeite met bijzondere bouw

  We hebben prettige ervaringen gehad met de communicatie van Building supply. Ze waren snel, betrokken en bleven ten alle tijden professioneel. Helaas hebben we wat vertraging opgelopen bij het tekenwerk, mogelijk door de verschillende externe partijen die zijn ingeschakeld. Uiteindelijk tevreden met het resultaten en het contact.
  Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Sambeek

   super tevreden

   goed bedrijf, komt de afspraken na en kan snel schakelen
   Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Biddinghuizen

    Top

    Had met spoed kanaalplaten nodig. Na goed overleg met Koert mijn bestelling geplaatst en slechts enkele werkdagen later had ik mijn 115m2 aan kanaalplaten al op locatie liggen. Communicatie top en service nog beter!
    Zou je ons aanbevelen? Ja
     - Venlo

     onze eerste ervaring was erg goed

     het was onze eerste ervaring met Building Supply, aangezien onze vaste leveranciers niet op tijd konden leveren er werd snel en correct gehandeld zodat wij de breedplaatvloeren perfect op tijd geleverd hebben gekregen, maatvoering was erg netjes gezien het aantal sparingen, super.
     Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Ophemert

      Super!

      Zeer klantvriendelijk, denken heel erg met je mee en voor alles is een oplossing, dat is super prettig als je als particulier bestelt. Ook echt geweldige mensen die de kanaalplaatvloer hebben gelegd, geen haastklus, leveren vakwerk en denken in oplossingen!!
      Zou je ons aanbevelen? Ja
       - Oterleek