Casco woning

Building Casco biedt, zoals de naam doet vermoeden, de mogelijkheid om een complete casco woning te leveren. De snelheid van prefab bouwen scheelt het u veel tijd. Met behulp van een strakke planning, onze engineeringsservice en montage via onze montageservice, kan, afhankelijk van uw ontwerp, binnen een week het gehele casco al staan. Building Supply levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Wilt u weten welke opties u heeft als u een woning wilt bouwen? Lees dan onze blog pagina.

Wat levert Building Casco?

Building Casco levert de dragende constructies op, dit wordt ook wel ruwbouw genoemd. Bij Building Casco gaat het dan om de geïsoleerde kanaalplaatvloer, wanden en ongeïsoleerde kanaalplaatvloer. Dit kan gecombineerd worden met onze montageservice.

Kosten van casco bouwen

Casco bouwen biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van reguliere bouw: het is voordeliger. Met zelf bouwen bespaart u onder andere op de uurlonen van bouwvakkers. De uren die u immers zelf aan de afwerking besteedt, hoeft u verder niet aan bouwpersoneel te betalen.

Wat moet u zelf regelen?

Bij casco bouwen betekent het dat u zelf zorg draagt voor o.a.:

  • installatie voor water en elektra
  • eventueel het dak
  • ramen
  • schilderwerk
  • binnenkozijnen
  • sanitair
  • tegelwerk
  • dekvloeren

Rechter handen

Eerlijk is eerlijk: een stel rechter handen hebben is wel mooi meegenomen als je zelf wilt gaan bouwen. De afbouw van een woning is namelijk specialistisch werk en vraagt om de nodige ervaring in de woningbouw óf als klusser. Maar ook naast een handige klusser zijn, moet er ook organisatorisch en financieel veel geregeld en gepland worden. Voordeel is wel dat de woning vervolgens geheel naar eigen smaak en budget kan worden ingericht. U bepaalt zelf het bouwtempo.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de afwerking wel te laten uitvoeren door een aannemer.

Zien hoe we dat doen? Neem een kijkje op de bouwplaats:

BIM engineering service

Building Supply heeft eigen engineers in huis voor BIM engineering service. Hiermee wordt een compleet 3D model/virtueel gebouwmodel van uw ontwerp gemaakt, waarmee wanden, kanaal- en breedplaatvloeren op elkaar worden afgestemd. Compleet met sparingen, elektra- en instortvoorzieningen.

Door de precisie hiervan, kan dit faalkosten en hak- en breekwerk op de bouw besparen.

Deze dienst is ideaal voor particulieren die in eigen beheer – zonder aannemer – casco willen bouwen. Building Supply kan volledig de casco voor u opbouwen: breedplaatvloerongeïsoleerde kanaalplaatvloergeïsoleerde kanaalplaatvloerprefab betonwanden inclusief onze montageservice.

BIM-engineering

Meer weten wat Building Casco voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs »