Over ons

Building Supply is leverancier van prefab betonelementen en is gevestigd in het Overijsselse Genemuiden. U kunt terecht voor al uw wanden en begane grond-, verdiepings-, raveelijzers en dakvloeren voor de woning- en utiliteitsbouw. Building Supply levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. De producten van Building Supply zijn voorzien van een CE en/of KOMO keurmerk.

Building Supply hanteert snelle levertijden, werkt met korte lijnen, deskundig personeel en denkt graag met u mee:

 • Afspraak is afspraak; geen verschuivingen van levertijden
 • Montage direct vanaf de vrachtwagen, dus geen opslagruimte nodig van materialen op de bouwplaats
 • Geen tijdverspilling door een geoliede planning

Daarnaast biedt Building Supply de mogelijkheid u te ontzorgen tijdens het bouwproces door alle prefab producten voor u te monteren en af te werken. Bovendien heeft Building Supply eigen engineers in huis voor engineering service. Hiermee wordt een compleet 3D model/virtueel gebouwmodel van uw ontwerp gemaakt, waarmee wanden, kanaal- en breedplaatvloeren op elkaar worden afgestemd. Deze dienst is ideaal voor particulieren die in eigen beheer – zonder aannemer – casco willen bouwen.

Met Building Supply kiest u voor een betrouwbare, flexibele partner met veel ervaring in de bouw. Building Supply levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Zien hoe we dat doen? Bekijk de video:

Onze producten

Kanaalplaatvloer

De kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat door de ronde holle kanalen een relatief laag eigen gewicht heeft. Overspanning van een kanaalplaatvloer is tot 21m¹ en ze zijn snel te plaatsen, hebben geen onderstempeling nodig en zijn direct belastbaar.

Klik hier voor meer informatie over kanaalplaatvloer.

Geïsoleerde kanaalplaatvloer

De geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem, dat bestaat uit prefab vloerelementen met EPS-isolatieplaten aan de onderzijde. De vereiste isolatiewaarde bepaalt de dikte van de isolatieplaten. Mogelijkheden zijn RC2,5 tot en met RC5,0.

Klik hier voor meer informatie over geïsoleerde kanaalplaatvloeren.

Breedplaatvloer

Breedplaatvloeren zijn speciaal ontwikkelde verdiepingsvloeren voor de utiliteits- en woningbouw. Het toepassen van breedplaatvloeren biedt vele mogelijkheden, zoals sparingen, beperkte vloerdikte en onregelmatige of bijzondere vormen. De breedplaatvloer is voorzien van doorlopende tralieliggers die, op het werk, worden verbonden met een constructief meewerkende gewapende betonlaag.

Klik hier voor meer informatie over breedplaatvloeren.

Prefab betonwanden

Prefab betonwanden zijn de ideale oplossing voor projecten in de utiliteits- en woningbouw. De constructieve wanden zijn voorzien van wapening en worden op een vlakke tafel gestort. Prefab wanden kunnen snel gemonteerd worden, dus een snelle bouwtijd. Daarnaast bent u niet afhankelijk van weersomstandigheden, omdat de wanden al uitgehard zijn.

Klik hier voor meer informatie over Prefab betonwanden.

Raveelijzers

Bij het maken van een trapgat heeft u een raveelijzer nodig. Building Supply kan ook losse raveelijzers leveren, ook als u de vloer verder niet bij ons inkoopt. Er zijn diverse afmetingen mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over raveelijzers

Montageservice

Naast het leveren van prefab betonproducten biedt Building Supply ook een montageservice. Wij ontzorgen bij het plaatsen van uw prefab betonelementen. Zelfs volledige casco’s! We kunnen de kraan voor u regelen en de naden afstorten.

Klik hier voor meer informatie over onze montageservice.

BIM engineering service

Building Supply heeft eigen engineers in huis voor BIM engineering service. Hiermee wordt een compleet 3D model/virtueel gebouwmodel van uw ontwerp gemaakt, waarmee prefabwanden, kanaal- en breedplaatvloeren op elkaar worden afgestemd. Compleet met sparingen, elektra- en instortvoorzieningen. Door de precisie hiervan, kan dit faalkosten en hak- en breekwerk op de bouw besparen.

Klik hier voor meer informatie over BIM engineering service

Wat zeggen onze klanten

Top Service. Alles netjes verlopen

Goed bedrijf. Alles tip top geregeld door Koert. Ik ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  - Schagen

  Erg tevreden!

  Zowel in het voortraject als in de uiteindelijke uitvoering is er professioneel meegedacht en zijn alle verzoeken adequaat opgepakt. Op de bouwplaats is er netjes en nauwkeurig gewerkt.
  Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Den Bosch

   Goede en snelle communicatie, moeite met bijzondere bouw

   We hebben prettige ervaringen gehad met de communicatie van Building supply. Ze waren snel, betrokken en bleven ten alle tijden professioneel. Helaas hebben we wat vertraging opgelopen bij het tekenwerk, mogelijk door de verschillende externe partijen die zijn ingeschakeld. Uiteindelijk tevreden met het resultaten en het contact.
   Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Sambeek

    super tevreden

    goed bedrijf, komt de afspraken na en kan snel schakelen
    Zou je ons aanbevelen? Ja
     - Biddinghuizen

     Top

     Had met spoed kanaalplaten nodig. Na goed overleg met Koert mijn bestelling geplaatst en slechts enkele werkdagen later had ik mijn 115m2 aan kanaalplaten al op locatie liggen. Communicatie top en service nog beter!
     Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Venlo