Over ons

Building Supply is leverancier van prefab betonelementen en is gevestigd in het Overijsselse Genemuiden. U kunt terecht voor al uw wanden en begane grond-, verdiepings-, raveelijzers en dakvloeren voor de woning- en utiliteitsbouw. Building Supply levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. De producten van Building Supply zijn voorzien van een CE en/of KOMO keurmerk.

Building Supply hanteert snelle levertijden, werkt met korte lijnen, deskundig personeel en denkt graag met u mee:

 • Afspraak is afspraak; geen verschuivingen van levertijden
 • Montage direct vanaf de vrachtwagen, dus geen opslagruimte nodig van materialen op de bouwplaats
 • Geen tijdverspilling door een geoliede planning

Daarnaast biedt Building Supply de mogelijkheid u te ontzorgen tijdens het bouwproces door alle prefab producten voor u te monteren en af te werken. Bovendien heeft Building Supply eigen engineers in huis voor engineering service. Hiermee wordt een compleet 3D model/virtueel gebouwmodel van uw ontwerp gemaakt, waarmee wanden, kanaal- en breedplaatvloeren op elkaar worden afgestemd. Deze dienst is ideaal voor particulieren die in eigen beheer – zonder aannemer – casco willen bouwen.

Met Building Supply kiest u voor een betrouwbare, flexibele partner met veel ervaring in de bouw. Building Supply levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Zien hoe we dat doen? Bekijk de video:

Uw contactpersonen

Koert Meuleman - Verkoopadviseur

+31 (0) 38 30 32 142

Harjan Liefers - Verkoopadviseur

+31 (0) 38 30 32 142

Onze producten

Kanaalplaatvloer

De kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat door de ronde holle kanalen een relatief laag eigen gewicht heeft. Overspanning van een kanaalplaatvloer is tot 21m¹ en ze zijn snel te plaatsen, hebben geen onderstempeling nodig en zijn direct belastbaar.

Klik hier voor meer informatie over kanaalplaatvloer.

Geïsoleerde kanaalplaatvloer

De geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem, dat bestaat uit prefab vloerelementen met EPS-isolatieplaten aan de onderzijde. De vereiste isolatiewaarde bepaalt de dikte van de isolatieplaten. Mogelijkheden zijn RC2,5 tot en met RC5,0.

Klik hier voor meer informatie over geïsoleerde kanaalplaatvloeren.

Breedplaatvloer

Breedplaatvloeren zijn speciaal ontwikkelde verdiepingsvloeren voor de utiliteits- en woningbouw. Het toepassen van breedplaatvloeren biedt vele mogelijkheden, zoals sparingen, beperkte vloerdikte en onregelmatige of bijzondere vormen. De breedplaatvloer is voorzien van doorlopende tralieliggers die, op het werk, worden verbonden met een constructief meewerkende gewapende betonlaag.

Klik hier voor meer informatie over breedplaatvloeren.

Prefab betonwanden

Prefab betonwanden zijn de ideale oplossing voor projecten in de utiliteits- en woningbouw. De constructieve wanden zijn voorzien van wapening en worden op een vlakke tafel gestort. Prefab wanden kunnen snel gemonteerd worden, dus een snelle bouwtijd. Daarnaast bent u niet afhankelijk van weersomstandigheden, omdat de wanden al uitgehard zijn.

Klik hier voor meer informatie over Prefab betonwanden.

Raveelijzers

Bij het maken van een trapgat heeft u een raveelijzer nodig. Building Supply kan ook losse raveelijzers leveren, ook als u de vloer verder niet bij ons inkoopt. Er zijn diverse afmetingen mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over raveelijzers

Montageservice

Naast het leveren van prefab betonproducten biedt Building Supply ook een montageservice. Wij ontzorgen bij het plaatsen van uw prefab betonelementen. Zelfs volledige casco’s! We kunnen de kraan voor u regelen en de naden afstorten.

Klik hier voor meer informatie over onze montageservice.

BIM engineering service

Building Supply heeft eigen engineers in huis voor BIM engineering service. Hiermee wordt een compleet 3D model/virtueel gebouwmodel van uw ontwerp gemaakt, waarmee prefabwanden, kanaal- en breedplaatvloeren op elkaar worden afgestemd. Compleet met sparingen, elektra- en instortvoorzieningen. Door de precisie hiervan, kan dit faalkosten en hak- en breekwerk op de bouw besparen.

Klik hier voor meer informatie over BIM engineering service

Wat zeggen onze klanten

Goede begeleiding en soepele houding

..
Zou je ons aanbevelen? Ja
  - Veghel

  Snelle levering, goede service

  Denken goed mee, leveren snel en zijn vakkundig. En erg nette producten!
  Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Wageningen

   Super snel en goed geregeld

   Zeer goede communicatie gelijk andwoord op alle vragen echt super ik zal altijd hier mijn producten blijven bestellen 👍👍👍👍👍👍👍👍👋👋👋👋👋👋
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Blaricum

   Goed bereikbaar en meedenkend

   Goede en snelle handelingen altijd telefonisch bereikbaar.
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Valkenswaard

   Uitstekende kwaliteit met goede voorbereiding

   Building Supply heeft voor onze uitbouw de kanaalplaten gelegd als verdiepingsvloer. Na een goede voorbereiding (tijdens de vakantieperiode) hebben ze er voor gezorgd dat alles goed verliep. Omdat de ruimte voor het huis minimaal was is er veel aandacht besteed aan het plaatsen van de kraan en vrachtwagen met de kanaalplaten. Dikke pluim! Professionele vakmannen!
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Oosterhesselen

   Super

   Kanaalplaten besteld bij Building supply Snelle reactie gehad op offerte aanvraag en tijdens het bestellen meedenkend geholpen door Koert i.v.m. transport en het leggen van de platen!
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Ter Aar

   5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

   PluspuntenLiep allemaal gesmeerd, denken mee. Verschuiving in de planning is geen probleem wanneer dit op tijd wordt mede gedeeld.
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Raalte

   5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

   PluspuntenPrima bedrijf, goede communicatie, goede samenwerking met de leg service. Strakke vloeren !!!
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Sint Jansklooster

   4 sterren: goede service, goed behandeld

   PluspuntenEr wordt direct gereageerd op vragen/mail. Communicatie is goed en er wordt meegedacht. Helaas zaten de punten voor de inbouwspots er niet ingeboord ondanks afspraak.
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Cromvoirt

   4 sterren: goede service, goed behandeld

   PluspuntenFijn contact en de afspraken worden 100% na geleefd
   Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Giethoorn