Building Supply, uw totaalleverancier in prefab beton

Building Supply, uw totaalleverancier van vloeren, wanden, trappen, bordessen en raveelijzers. Bij Building Supply kunt u terecht voor al uw wanden en begane grond-, verdiepings-, en dakvloeren voor de woning- en utiliteitsbouw. Building Supply hanteert snelle levertijden, werkt met korte lijnen en deskundig personeel. Daarnaast biedt Building Supply de mogelijkheid u te ontzorgen tijdens het bouwproces door alle prefab producten te plaatsen en af te werken.

Met Building Supply kiest u voor een betrouwbare, flexibele partner met veel ervaring in de bouw. Building Supply levert al haar producten met CE en KOMO keur.

Over onze producten

Kanaalplaat
De kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat door de ronde holle kanalen een relatief laag eigen gewicht heeft. Overspanning van een kanaalplaat is tot 21m1 en ze zijn snel te plaatsen, hebben geen onderstempeling nodig en zijn direct belastbaar.
Klik hier voor meer informatie over kanaalplaten.

Geïsoleerde kanaalplaat
De geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem, dat bestaat uit prefab vloerelementen met EPS-isolatieplaten aan de onderzijde. De vereiste isolatiewaarde bepaalt de dikte van de isolatieplaten. Mogelijkheden zijn RC2,5 tot en met RC5,0.
Klik hier voor meer informatie over geïsoleerde kanaalplaten.

Breedplaatvloer
Breedplaatvloeren zijn speciaal ontwikkelde verdiepingsvloeren voor de utiliteits- en woningbouw. Het toepassen van breedplaatvloeren biedt vele mogelijkheden, zoals sparingen, beperkte vloerdikte en onregelmatige of bijzondere vormen. De breedplaat is voorzien van doorlopende tralieliggers die, op het werk, worden verbonden met een constructief meewerkende gewapende betonlaag.
Klik hier voor meer informatie over breedplaatvloeren.

Prefab betonwanden
Prefab betonwanden zijn de ideale oplossing voor projecten in de utiliteits- en woningbouw. De constructieve wanden zijn voorzien van wapening en worden op een vlakke tafel gestort. Prefab wanden kunnen snel gemonteerd worden, dus een snelle bouwtijd. Daarnaast bent u niet afhankelijk van weersomstandigheden, omdat de wanden al uitgehard zijn.
Klik hier voor meer informatie over massieve prefab wanden.

Trappen en bordessen
Prefab betontrappen zijn makkelijk te plaatsen en worden kant en klaar op de bouw geleverd. Er kunnen diverse afmetingen, motieven en extra’s gemaakt worden.

Raveelijzers
Bij het maken van een trapgat heeft u een raveelijzer nodig. Building Supply kan ook losse raveelijzers leveren, ook als u de vloer verder niet bij ons inkoopt. Er zijn diverse afmetingen mogelijk.

Legservice
Naast het leveren van prefab betonproducten biedt Building Supply ook een legservice. Wij ontzorgen bij het plaatsen van uw prefab betonelementen. Daarnaast kunnen wij een kraan regelen, de naden afstorten, de vloeren afwerken, een druklaag aanbrengen of de zand-cementvloer aanbrengen.
Klik hier voor meer informatie over onze legservice.