Levering en montage prefab beton casco in Emmen

Voor een particuliere klant in Emmen heeft Building Supply een betoncasco geleverd en gemonteerd. Het betreft een bungalow met een plat dak.

De begane grondvloer was een in het werk gestorte vloer waar 2 van onze medewerkers hebben ondersteund met het storten van beton. Vervolgens heeft een landmeter alle punten op de begane grond uitgezet, zodat de wanden makkelijk geplaatst kon worden. Daarna zijn de prefab massieve wanden gemonteerd. De wanden voor het binnenspouwblad zijn uitgevoerd in een dikte van 12 cm, de scheidingswanden in de woning zijn uitgevoerd in een dikte van 9cm. Al met al is er 210m2 massieve betonwand geplaatst. In deze wanden zijn diverse voorzieningen mee gestort, zoals stopcontacten, raam- en deuropeningen en openingen voor aansluiting van douche en toilet. Naast de prefab betonwanden hebben wij ook de betonlateien en betonbalken geleverd.

Het dak is uitgevoerd in kanaalplaatvloer. Ook hier zijn openingen gerealiseerd voor de wtw installatie en zijn centraaldozen in het plafond meegestort.

Naast de montage hebben wij de montagegaten in de wanden gedicht, de naden van de kanaalplaat afgestort en de stalen kolommen onder de betonbalk in de woonkamer geplaatst en afgestort.

Binnen twee dagen stond het hele casco en, zoals u op de laatste foto’s kunt zien, kon de klant gelijk door met het plaatsen van isolatie en kozijnen.

Benieuwd hoe dit er uit ziet? Zie onderstaand: